10.30h __Acreditacions

11.00h __Laura Meseguer

12.00h __Xavier Bas

13.00h __Vermut

16.30h __Hey

17.30h __Cloenda

Laura Meseguer és dissenyadora gràfica i de tipografies amb seu a Barcelona. Està especialitzada en disseny editorial i en el disseny de lletres o caràcters a mida, des d’un monograma fins a un alfabet complet, per identitat i publicacions. A més treballa com a Professora de Tipografia en el Màster en Tipografia Avançada a “Eina, Escola d’Art i Disseny” i en el Màster de Disseny Gràfic de “Elisava, Escola Superior de Disseny”. És l’autora de TypoMag. Tipografia en les revistes (IndexBooks) pel qual va obtenir un premi Laus, i, al costat de Cristóbal Henestrosa i José Scaglione, coautora del llibre “Com crear tipografies. De l’esbós a la pantalla “(Tipus i). Va col·laborar en el comissariat de l’exposició Helvetica. ¿Una nova tipografia?, amb la Fundació Comunicació Gràfica. És membre de l’Association typographique Internationale (ATypI). A través de Type-Ø-Tones publica i promou tots els seus dissenys de tipus. Acaba de publicar la seva família tipogràfica Multi i forma part del projecte d’investigació, disseny i desenvolupament de tipografies “Typographic Matchmaking in the Maghrib 3.0” realitzat per a la Khatt Foundation, Center for Arabic Typography.

De mare francesa i pare català, neix a Barcelona i viu la infantesa a l’Alt Empordà i al Tarragonès. A 10 anys torna a Barcelona, on viu actualment. Estudia Disseny gràfic a l’Escola Elisava. Com a professional, i després d’un primer intent fallit d’estudi propi, passa una pila d’anys en algunes de les companyies de disseny i comunicació més importants del país, on aprèn l’ofici i coincideix amb professionals de renom com Enric Franch, Josep Maria Civit, Josep Maria Mir, Claret Serrahima i Mario Eskenazi. El 1998 comença la seva aventura independent fins avui a Xavier Bas Disseny, estudi especialitzat en el disseny de “branding” i de “packaging”. Des del 1982, ha estat professor de projectes de disseny gràfic a les escoles Elisava, Idep i Blanquerna. Es Secretari General del FAD, Foment de les Arts i el Disseny, i ha participat en diversos seminaris internacionals com a consultor de rol i processos d’innovació.

Hey és un estudi de disseny gràfic amb seu a Barcelona. Són especialistes en la identitat de marca, disseny editorial i il·lustració. Els hi encanta la geometria, el color i la tipografia directa. Aquesta és l’essència del que són. S’ocupen de cada pas del procés de disseny i sempre treballen estretament amb els seus clients, grans o petits, en les relacions un-a-un. També porten a terme projectes paral·lels. Aquestes activitats tenen com a objectiu jugar amb noves idees, empènyer els seus límits creatius i desenvolupar una passió que s’injecta en l’obra del client. En 2014, van obrir una botiga digital, un lloc per compartir la seva passió per la tipografia, il·lustració i gràfics cridaners. Hey va ser fundada el 2007 amb la idea de transformar les idees en gràfics de comunicació.

2016
La Comella,
Tarragona

Ladissenyadora
L’Anacrònica
Forma & Co

2015
Cafè La Cantonada,
Tarragona

Senyor Estudi
Oriol Miró
Raquel Quevedo
Vasava

2014
Teatre El Magatzem,
Tarragona

Roseta y Oihana
Joan Carles Casasín
Aleix Artigal
David Torrents